

































کوچ کردم بیاین به وبلاگ جدیدمhttp://vahhabi.mihanblog.com/ (به لطف وزارت ارشاد بعضی از عکسهای این وبلاگم فیلتر شدند)
در سنن بیهقی جلد 2، صفحه 72 ـ 73 ـ 101 ـ 102 و سنن ابوداود جلد 1، صفحه 194 باب افتتاح صلوة حدیث
730 و 736 و سنن ترمذی جلد 2، صفحه 98 باب صفة الصلوة.که همگی از منابع اهل سنت هستند آمده است که صحابی بزرگ ابو حمید ساعدی برای جماعتی از صحابه پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) از جمله ابو هریره الدوسی سهل الساعدی ابو اسید الساعدی ابو قتاده حارث بن ربعی محمد بن مسلمه کیفیت نماز پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) را شرح میداد و تمام جزئیات مستحب(کوچک و بزرگ) را نقل کرد و لی دست را روی دست گذاشتن را نگفت. و این که او نقل نکرده معلوم میشود جزء افعال پیامبر نبوده است.بر گرفته از سایت راسخون ارسال شده در تاریخ 88/9/2
1. محور اعتقادات : دانستن ريشه عقايد وهابيت و آشنايي با آنها و شناخت موسسين اين فرقه.
ريشه اعتقادات آنها در افكار ابن تيمه صاحب كتاب منهاج السنه كه در مقابل كتاب مفتاح الكرامه علامه حلي(ره) نوشته شده است.
2. گرايشهاي فكري وهابيت در دنيا به دو دسته تقسيم مي شوند:
الف: وهابيت راديكال (افراطي)
ب: وهابيت معتدل
و در تقسيم ديگر وهابيت به عرفاني و غير عرفاني تقسيم مي شود. مكاتب و گروهايي در جهان وجود دارد كه عقايد آنها شبيه وهابيت است ولي نمي توان آنها را وهابي ناميد مثل طرفداران مكتب ديوبند در هندوستان و سيستان بلوچستان ايران و يا مكتب اهل حديث كه مانند وهابيون اهل تقليد نيستند پس بايد در اين محور اين گرايشها را از هم تفكيك نمود.
.روشهاي محتوايي 2.روشهاي تبليغي
مراد از روشهاي محتوايي روشهايي است كه وهابيت دراستدلالات خود ازآنها استفاده مي كند روش وهابيت يا اهل سنت نقل گرايي است يعني ايشان عقل را تعطيل مي كنند و مي گويند آنچه براي ما حجت است كه دركتاب وسنت و سيره صحابه و اجماع وجود دارد
2.درروشهاي تبليغ پرسش ما اين است كه روشهاي وهابيت درتبين عقايد خود چيست؟
وهابيت ازروشهاي مختافي درتبليغ مكتب خود استفاده مي كند عبارتند از:
الف- نهضت جماعت تبليغ
ب- سازمان الرابطه اسلاميه
ج- دانشگاه هاي وهابيت به نام جامعه المديني وجامعه ام القرا
د- انتشاركتب توسط وهابيت درزمينه هاي اعتقادي وتخريب عقايد ديگران و تبليغ ازطريق سايت هاي اينترنتي
پيشروي فعاليت سلفيهاي افراطي و سوء استفاده از مساجد و مراکز تجمع مسلمانان در سايه حمايت کشورهاي حوزه خليج فارس نگراني شديد مجامع اروپايي را برانگيخت.
به گزارش پايگاه البروج، وهابيون اروپا در جديدترين اقدامات خود مساجد و مراکز اسلامي مسلمانان را به عنوان جايگاهي براي برگزاري نشست و همانديشي انتخاب کردهاند، تا جايي که اين امر موجب افزايش حساسيت مجامع اروپايي نسبت به مسلمانان و به ويژه مراکز تجمع آنان شده است.
گروههاي سلفي و يا به عبارت ديگر وهابيها که اروپاييها خاستگاه آنان را عربستان سعودي و سردمدار آن را اسامه بن لادن مي دانند، اخيرا نگراني شديد کشورهاي اروپايي به ويژه دانمارک، ايتاليا، آلمان، انگليس و اسپانيا را برانگيختهاند.
برخي از منابع خبري اروپايي اعلام کردند: در پي شدت گرفتن فعاليت وهابيها در اروپا و کنترل شديد برخي مساجد و مراکز تجمع مسلمانان، تعدادي از اين افراد از جمله گروه هماهنگ کننده اقدامات تروريستي و انتحاري در عراق دستگير شدند.
مجامع اروپايي همچنين با اشاره به اين که پس از دستگيري اين افراد اطلاعات بسيار مهمي از شيوه فعاليت آنان بدست آمده است، اظهار کردند: افراد مذکور پس از دستگيري به حمايت مالي کشورهاي حوزه خليج فارس به ويژه عربستان سعودي، امارات، قطر، برخي از موسسات مالي رسمي و خصوصي و برخي از علماي سلفي اين کشورها اعتراف کردند.همچنين مقدار زيادي مواد جهت ساخت مواد منفجره تي اي تي بي و مقدار زيادي اسلحه در مساجد محل تجمع وهابيها در دانمارک کشف شد.
گروههاي دستگير شده يک گروه از چهار گروه فعال وهابيها و عاملان انفجارهاي لندن در جولاي 2005 به شمار ميآيند.
درپي اين امر و همراه با تشديد پديده اسلام هراسي در اروپا، بسياري از کشورهاي اروپايي کنترل شديد خود بر مساجد و مراکز تجمع مسلمانان را آغاز کرده اند.
از سوي ديگر بسياري از مجامع اسلامي بزرگ جهان، ضمن محکوم کردن فعاليت وهابيها، خواستار ريشه کن کردن اين افراد شده و اعلام کردند: فعاليت وهابيها که اکنون پاي خود را از منطقه خاورميانه فراتر نهاده و در اروپا آغاز به کارکرده به تخريب چهره مسلمانان در جهان انجاميده و آنان را در فشار بيشتري از سوي غير مسلمانان قرار خواهد داد.
نقل از سایت نافذ ... ارسال شده در تاریخ 1388/8/25
رابطه اين دوعام و خاص مطلق است ما دراين جا به اين پرسش پاسخ ميدهيم كه چه زمينه ها وعواملي باعث به وجودآمدن سلفيت شده است ؟
سلفيت قائل است اعمالي كه گذشتگان انجام داده اند براي بعدي ها حجت است و اگرچندي بدان افزوده شود بدعت است .
چرا وهابيت درعربستان شكل گرفت ؟چرا با اينكه ابن تيميه درسوريه زندگي مي كرد ولي اين فرقه درعربستان شكل گرفت نه سوريه؟ فايده بحث جريان شناسي وهابيت اين است كه ما به راحتي ميتوانيم زمينه هاي پيدايش اين مكتب را دركشور خود يا مناطق مختلف آن بدست بياوريم كه چرا اين فرقه در ميان سيستاني ها يا گرگاني ها تاثيرداشته و...
وهابيت وسياست موضوع اصلي سياست قدرت است و يكي ازاهداف اساسي وهابيت مساله قدرت است بنابراين ازهمان ابتدا كه محمد ابن عبدالوهاب كارخود را شروع مي كند دركنار محمد ابن سعود (آل سعود ) قرار مي گيرد، بنابراين درعربستان اسلام دولتي وجود دارد يعني اسلام درخدمت دولت است ولي درايران دولت اسلامي وجود دارد به اين معنا كه اسلام كه دولت درخدمت اسلام است مثلا درزمان جنگ شوروي با افغانستان آوارگان افغان به دو كشور سرازيرشدند ايران و پاكستان،ايران مرزها را بازگذاشته و افاغنه وارد شدند و درتمام نقاط ايران پراكنده شده و سالها به زندگي ادامه دادند حتي بعضي از شغلها را نيز تصرف كردند ولي بعد ازساليان دراز هيچ يك ازدو طرف افاغنه و ايرانيان از زندگي در كنارهم راضي نبودند اما درپاكستان با سياست وهابيت افاغنه رادركنارمرزها مستقركردند وچون آنها كار و شغل و درآمدي نداشتند وهابيت آنها را در مدارس و حوزه هاي علميه خود پذيرش نمود و سالها آنها را آموزش اعتقادي داد وهمين شد كه پس ازچند سال اين گروه به طالبان تبديل شده و افغانستان را زيرورو كردند
فرقه وهابيت نسبت به ساير فرق واديان ويژگي خاصي دارد و ازامتيازات ويژه اي برخورداراست كه امروزه نمي توان آن راصرفا يك اعتقاد محسوب كرد بلكه اين فرقه جنبه سياسي به خودگرفته وبه صورت ابزاري دردست استعمار ودشمنان تشيع قرار مي باشد ازجمله طالبان و القاعده به خلاف مكاتب اربعه اهل تسنن كه يك سير طبيعي داشته ولي وهابيت اين طورنيست0عوامل رشد وهابيت .
1.جاذبه وداعيه اي كه در دعوت اين فرقه است: كه ميخواهيم تمام اسلام را از خرافات و بدعتهايي كه درطول 1400سال در آن به وجود آمده است نجات دهيم (اسلام پاكي) دنياي اسلام چون با هجمه عظيمي از خرافات مواجهه است ادعاي وهابي ها جلب توجه مي كند. جريان وهابي ها مانند جريان جنگ صفين است كه قرآن ها را برسر نيزه كردند و مسائل مهم اعتقادي شيعه را كنار گذاشتند.
2. القاي شبهه: هميشه القاي شبهه راحت وآسانتر از پا سخ به آن است. اين شيوه را وهابيت به شدت دنبال مي كند و با القاي شبهه در ميان مردم خصوصاً در دين و تشيع زمينه رشد خود را فراهم كرده است.
3. قدرت و تبنيه اقتصادي كه وهابيت در اختيار دارد. عربستان با حدود 22ميليون جمعيت اولين توليد كننده نفت است و در آمد كلاني از آن به دست مي آورد و نيز از حج و مدينه النبي در آمد بسياري دارد كه باعث شده است كه قدرت زيادي را در گسترش وهابيت به دست بياورد.
4. استفاده از روشهاي تبليغي: بزرگترين اجتماع وهابيت كه دومين اجتماع بزرگ بعد از مراسم معنوي حج مي باشد هر سال در روز 13آبان در پاكستان برگزار مي شود و روشهاي تبليغي مختلف را به كار مي گيرند كه با تبادل نظر بتوانند در دنيا تبليغ وهابيت را بنمايند.
نكته: امروز وهابيت مانند ساير فرق به شاخه متعددي تقسم شده است كه ديگر كسي قادر به بررسي تمامي شاخه هاي آن نيست بنابراين بايد هركسي شاخه اي را انتخاب كند و پيرامون آن كار كند.
شیعیان تنها یک گروه شناخته شده در ایران و عراق نیستند بلکه هم اکنون در کویت، عربستان، بحرین، قطر و عمان صدایی برای شنیدن دارند و علاوه بر آن در یمن و لبنان و سوریه نیز فرقه های مختلف شیعه نظیر علوی ها، زیدی ها، اسماعیلیه و دروزی ها فعالیت های مذهبی و سیاسی قابل توجهی دارند که اگر شرایط به همین گونه پیش برود در آینده باید... |
به گزارش شيعه آنلاين به نقل از تابناک، "کشورهای عربی در آستانه جنگ های طایفه ای" این جمله، تیتری است که "عرب آنلاین" برای گزارشی از وضعیت جنگ در یمن انتخاب کرده است.
"عرب آنلاین" در این گزارش خبری، با اشاره به ورود عربستان به جنگ داخلی یمن، و همچنین ارسال نیروهای احتیاط عربستان به مناطق مرزی و به دنبال آن تشدید نبردها میان نظامیان یمنی و سعودی با معترضین شیعی موسوم به "الحوثی" می نویسد: شیعیان در سراسر منطقه عربی به شکل فزاینده ای در حال گسترش هستند و این گروه که تا قرون اولیه هجری قمری اقلیتی کوچک در منطقه خاورمیانه بودند هم اکنون در تمامی کشورهای عربی حضور فعالی دارند و با ایجاد گروه های مختلف بر مناسبات منطقه ای تاثیرگذار شده اند.
این پایگاه اطلاع رسانی عربی در ادامه می افزاید: شیعیان تنها یک گروه شناخته شده در ایران و عراق نیستند بلکه هم اکنون در کویت، عربستان، بحرین، قطر و عمان صدایی برای شنیدن دارند و علاوه بر آن در یمن و لبنان و سوریه نیز فرقه های مختلف شیعه نظیر علوی ها، زیدی ها، اسماعیلیه و دروزی ها فعالیت های مذهبی و سیاسی قابل توجهی دارند که اگر شرایط به همین گونه پیش برود در آینده باید این کشورها شاهد درگیری های طایفه ای بین دولت ها و شیعیان باشند همان حادثه ای که هم اکنون در یمن رخ داده و ارتش یمن و عربستان را درگیر مبارزه با گروه "یحیی عبدالمالک الحوثی" کرده است.
"عرب آنلاین" در پایان می نویسد: بدون شک شیعیان سراسر جهان از ایران و فرهنگ شیعی حاکم بر آن الهام می گیرند و برای اینکه بتوان منطقه را از جنگ های پایان ناپذیر مذهبی رها کنیم باید مردم این کشورها را از عواقب جنگ های طایفه ای آگاه کنیم و اجازه ندهیم هر از گاهی به نام اختلاف های دینی، شمشیر در میان مسلمانان ظاهر شود و خون مسلمانان به دست خود ریخته شود و این همان ایده ای است که صهیونیست ها در پی آنند و بسیاری از سران کشورها از آن غافل هستند.
ارسال شده در تاریخ 1388/8/24